Tigla Metalica Novatik

Tigla metalica Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania.

In tigla metalica Novatik se imbina avantajele tiglei metalice clasice (greutate redusa, pret eficient, montaj rapid) cu avantajele sistemului modular, introdus pe piata romaneasca de tigla metalica Gerard (sistem de fixare in planul acoperisului, pierderi reduse la montaj).

Tigla metalica Novatik este profilata din otel de calitate cu grosime de 0,5 mm, protejat cu aliaj de ZnMg impotriva coroziunii, rezultand un modul de tigla metalica foarte stabil chiar si in conditii de ceata salina.

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Tigla Metalica Novatik Slate

Profilul Novatik METAL SLATE a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor.

Cu Novatik METAL SLATE ai un acoperiș cu un design simplu, cu o estetică funcțională, minimalistă și fără elemente inutile care încarcă arhitectura clădirii.Elementele liniare puternice și liniile orizontale îndrăznețe fac din Novatik METAL SLATE alegerea ideală pentru toate tipurile de construcții noi și renovări. Suprafețele netede și profilul cu înălțime redusă sunt deosebit de potrivite pentru învelitori cu geometrie complexă și înclinații de minim 16 grade.

Tehnologia modernă de fabricație oferă modulelor Novatik METAL SLATE un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, îmbinarea modulelor realizându-se perfect în timpul montajului, reducând astfel riscul infiltrațiilor și făcându-l unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori de pe piață.

Tigla Metalica Novatik Wood

Frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă este recreată cu noul profil Novatik METAL WOOD, păstrând toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă).

Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care trebuie întreținute sau înlocuite, șindrilele metalice Novatik METAL WOOD nu vor avea nevoie de intervenții ulterioare.

Fiecare modul Novatik METAL WOOD este realizat printr-o tehnologie modernă de presare a oțelului, obținând o șindrilă metalică cu nervuri pronunțate, ce imprimă aspectul de neconfundat al șindrilei de lemn.

Tigla metalica Novatik METAL CLASSIC

Designul țiglei Novatik METAL CLASSIC a fost creat astfel încât să asigure aspectul unei țigle tradiționale, având totuși o formă originală. Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje:

  • – manipulare și depozitare facilă;
  • – spațiu redus de depozitare;
  • – mijloace de transport de gabarit redus (acces facil în mediu urban);
  • – diminuarea pierderilor tehnologice, în special la acoperișurile cu o arhitectură complexă.

Fixarea modulelor de țiglă se realizează prin cuie sau șuruburi în planul acoperișului. Detaliile de montaj sunt foarte sigure și nu necesită accesorii numeroase.

Tigla Metalica Novatik METAL CLASSIC DUO

Designul bimodular și simetria profilului Novatik METAL CLASSIC DUO fac din acesta unul dintre cele mai eficiente tipuri de învelitori metalice în privința instalării, acestea garantând o montare ușoară și rapidă, minimizând pierderile tehnologice.

Clasicul rămâne un stil universal, atemporal, ce se adaptează oricărui proiect și se bazează pe eleganță și rafinament. Novatik METAL CLASSIC DUO deși păstrează toate aceste atribute ale stilului, se bucură totodată de avantajele tehnologiei moderne în materie de acoperișuri, oferind utilizatorilor, pe lângă un aspect perfect armonizat, siguranță prin durabilitate.

Novatik METAL CLASSIC DUO este produsul care vine în întâmpinarea nevoilor montatorilor de a avea și un sistem cu montaj clasic, pe șipcă, folosind pentru fixare șuruburile cu garnitură.

Tigla metalica cu ROCĂ VULCANICĂ Novatik NATURA CLASSIC

Modulele Novatik NATURA CLASSIC își păstrează versatilitatea și eleganța prin designul simetric și liniile curbe ale profilului.

Așa cum însuși numele sugerează, longevitate și rezistență în timp, frumusețea atemporală a profilului Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.

Tigla Metalica cu ACOPERIRE DE ROCĂ VULCANICĂ Novatik NATURA ROMAN

Designul special al profilului NATURA ROMAN oferă un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit.

Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA ROMAN le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă.