TIGLA CERAMICA TONDACH

Tigla Ceramica Tondach

Tigla ceramica Tondach va pune la dispozitie produse si solutii pentru constructii noi dar si pentru renovari. Aici dvs. veti putea vizualiza produsele din gama tondach, in care  puteti cere solutii si consultanta pentru acoperisul dvs.

Indiferent ca este vorba despre cladiri clasice sau moderne, tigla ceramica Tondach este unul din cele mai sigure produse din categoria invelitori ceramice. Țiglele și accesoriile ceramice sunt disponibile în numeroase modele și culori.

Suntem distribuitori autorizati ai producatorului de tigla ceramica Tondach si va invitam sa vizualizati produsele noastre pentru a indentifica ce fel de tigla vi se potriveste. De asemenea puteti cere o oferta, iar echipa noastra va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Tigla Solzi

Tigla solzi este solutia ideala pentru executarea acoperisurilor complexe sau renovarea unor acoperisuri deja existente. Tigla solzi ofera posibilitati multiple in realizarea unui acoperis, indiferent de zona geografica.

Tigla sub forma de solzi al producatorului Tondach o puteti gasi in 5 variante : Cedonia, Clasic Sibiu, Solzi cu Falturi, Solzi cu Falturi PLUS, Solzi cu taiere semicirculara.

Tigla XXL

Tigla XXL – Aceste produse sunt dintr-o materie prima de o calitate superioara, cu o tehnologie moderna de fabricatie, facand ca suprafata clasica si eleganta a produselor sa corespunda celor mai inalte standarde pentru constructiile contemporane. Prin simplitatea sa, tigla ceramica Tondach XXL adauga o nota distina cladirilor in stil modern.

Tigla XXL al producatorului Tondach o puteti gasi in 4 variante: Bolero, Rumba, Tango+, Twist.