Degivrare Acoperis

Degivrare Acoperis

Sistemul de degivrare acoperis  este acela care  nu permite jgheaburilor si burlanelor  sa inghete  , prevenind astfel deteriorarea acestora , datorata temperaturilor foarte scazute. Deasemenea prin utilizarea unui sistem de degivrare acoperis , veti evita  situatiile neplacute  sau chiar accidentele destul de grave , care  se pot produce  din pricina caderilor de turturi sau a bucatilor de zapada inghetata  de pe acoperis .

 

Montajul unui sistem de degivrare acoperis

Un sistem de  degivrare acoperis se poate  monta pe orice fel de  invelitoare , fie ea tigla ceramica , tigla metalica sau orice alt tip , deasemenea se poate monta pe jgheaburi din pvc sau metalice .Montajul unei astfel de  solutii pentru degivrarea acoperisului  poate dura intre 4-5 ore  pana la  3 zile  maximum in functie de marimea si complexitatea suprafetei pe care se exacuta montajul , durata de aviata a acestuia poate ajunge chiar pana la 90 de ani .

Instalarea unui sistem de degivrare acoperis este avantajoasa deoarece acesta poate fi programat pentru a porni automat la influenta anumitori factori externi , evitand astfel irosirea energiei electrice . Nu exista risc de electrocutare ,  deoarece curentul maxim care trece prin cabluri si benzi este de maxim 5 A , desi sistemul poate fi alimentat la surse cu tensiune cuprinsa  intre 110 v si 600 v.