Acoperis Fotovoltaic

Modulele FALT SOLAR by Roofit.Solar ( Acoperis Fotovoltaic ) Metigla, sunt o combinatie inteligenta si eleganta de panouri prefaltuite negre si celule fotovoltaice de inalta tehnologie, cu o capacitate de putere de pana la 175W.
Una dintre cele mai durabile si estetice sisteme de acoperis fotovoltaic cu care puteti produce curentul pentru uz propriu si a livra surprusul in retea.
Falt Solar by Roofit.Solar este un panou fotovoltaic (PV) integrat in cladire, mai exact integrat in acoperisul dvs, nu cum este in sistemul convetional peste invelitoare. Datorita celulelor solare aproape invizibile integrate in metal, acoperisurile noastre indeplinesc majoritatea standardelor de planificare urbana pentru cladirile protejate si de patrimoniu.

Celulele solare monocristaline de inalta tehnologie ofera performante ridicate chiar si in conditii de lumina scazuta. Datorita liniilor verticale clasice ale unui acoperis negru si elegant, casa ta se va integra perfect in orice stil de arhitectura locala.

Acoperis metalic cu modul fotovoltaic integrat
Probabil una dintre cele mai estetice solutii de acoperis fotovoltaic de pe piata in Romania si Europa, cu rezistenta mecanica ridicata.
by Roofit.Solar ( Metigla )

Acoperis Fotovoltaic durata de viata

Garantie superioara de putere lineara
25 de ani garantie de putere lineara, standarde superioare, toleranta de putere strict pozitiva si performanta remarcabila la lumina scazuta.

Ideal pentru cladiri istorice
Potrivit pentru toate tipurile de constructii dar si la renovari de acoperis cu panta, fatade dar si pentru cladiri de patrimoniu.

Ideal pentru cladiri MODERNE
IDEALE pentru toate tipurile de constructii noi, indiferent ca sunt montate pe acoperis sau pe pereti, Viitorul a sosit !
Contacteaza-ne pentru un acoperis venit din viitor ! care sa contina tabla faltuita si panouri fotovoltaice in acelasi timp !

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Acoperis fotovoltaic solar

Falt Solar by Roofit.Solar este un panou fotovoltaic (PV) integrat in cladire, alcatuind un sistem de acoperis 2 in 1 care se monteaza la fel de usor precum unul obisnuit.

Fiecare modul FALT SOLAR foloseste un sistem „plug & play” pentru a conecta cablurile, iar cu ajutorul software-ului nostru de proiectare, fiecare proiect va obtine un plan clar al modului de conectare a cablurilor de pe acoperis.

Acoperișurile noastre solare integrate premiate combină designul tradițional nordic al acoperișului metalic cu tehnologia solară de ultimă oră.

Acoperis solar rezistent

Design de neegalat

Energia regenerabilă nu ar trebui să vină cu prețul esteticii. Acoperișul nostru solar complet integrat este optimizat pentru designul estetic al întregului acoperiș. Acoperișurile noastre solare integrate premiate combină designul tradițional nordic al acoperișului metalic cu tehnologia solară de ultimă oră.

Construit să reziste

Folosim materiale de calitate premium pentru a produce panourile noastre solare pentru acoperiș 2 în 1. Rezultatul este un acoperiș incredibil de puternic, durabil, ușor și elegant, care produce energie electrică. Când sunt instalate, panourile sunt cusute împreună pentru a forma o structură unificată care este 100% impermeabilă și extrem de rezistentă la vânt și zăpadă.

 

De ce sa alegem Roofit Solar ?

Plătiți mai puțin pentru electricitate

Energia solară de pe acoperiș este mai puțin costisitoare decât electricitatea de la compania dvs. de utilități. Cu cât produceți și folosiți mai multă energie electrică, cu atât cumpărați mai puțin. Prin economii lunare la factura de energie și stimulente guvernamentale, acoperișul solar Roofit.solar se va plăti singur ȘI noul dumneavoastră acoperiș.

Gata pentru orice vreme

Acoperișul nostru cu panouri solare este echipat pentru a rezista oricărei condiții meteorologice, inclusiv zăpadă, gheață, grindină și vânt. Modulele sunt rezistente la intemperii datorită tehnologiei tradiționale de cusătură testate și testate și a unei foi metalice rezistente.

Material de acoperiș 2 în 1 cu energie solară

Combinarea acoperișului și a panourilor solare într-un singur produs (2-în-1) reduce costurile cu materialele și forța de muncă atât pentru producție, cât și pentru instalare.

Plătește pentru sine

Energia produsă de modulele noastre solare puternice poate fi utilizată, stocată într-o baterie sau vândută înapoi la rețeaua electrică. Prin economii lunare la factura de energie și stimulente guvernamentale, acoperișul solar Roofit.solar se va plăti singur ȘI noul dumneavoastră acoperiș.

Panourile solare pentru acoperiș au fost rafinate de-a lungul anilor de cunoștințe și măiestrie de specialitate.