Tigla Metalica Metigla

Tigla Metalica  Metigla are un strat de protectie special care protejeaza impotriva coriziunii, este proiectata sa reziste la furtuni, zapada abundenta, incendii si cutremure. Durata de viata a acestui produs este de 50 de ani. Tigla Metalica Metigla are o greutate de 5 kg pe metru patrat, fiind mult mai usoara decat tigla de beton, ceea ce permite un montaj mai rapid, astfel ca casa dvs va fi invelita in maxim 2-3 zile lucratoare in functie si de suprafata si panta casei dvs. Greutatea scazuta a acestei invelitori reduce costurile privind structura de rezistenta a acoperisului. Echipa noastra va ofera consultanta specializata pe baza unui plan al invelitorii furnizat de dvs, deoarece vom optimiza necesarul de materiale si accesorii, pentru a avea o reducere de pierdere a materialelor si a costurilor.

Societatea Noastra este acreditata de catre METIGLA si va garantam un parteneriat de incredere. Coilprofil fiind un producator de tigla metalica si tabla faltuita in Romania inca din anul 2001.

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Tigla Metalica Metigla Clas

Profilul de tigla Clas este caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri arhitecturale.

Tigla metalica Clas este conceputa cu decupaj dupa contur, ceea ce ii confera un aspect placut si imbinari invizibile.

In zona de imbinare intre doua foi de tabla, Clas beneficiaza de prezenta unui canal capilar, cu rol in preluarea eventualelor infiltratii.
Totodata, profilul de tigla metalica Clas este cel mai popular, oferind un pret de achizitie imbatabil.

Tigla Metalica Metigla Star

Star este un profil modern si practic de tigla metalica, care, din punct de vedere estetic se aseamana mult cu tigla ceramica.

Avantajul profilului este simetria cutei, fapt care permite montajul atat de la dreapta la stanga, cat si de la stanga la dreapta, precum si decupajul dupa contur care face ca imbinarile dintre foi sa fie invizibile.

Profilul Star este disponibil intr-o gama variata de culori, iar pretul foarte avantajos il recomanda ca fiind una dintre cele mai bune si echilibrate solutii din piata.

Tigla Metalica Metigla Mira

Tigla metalica Mira confera eleganta si o personalitate aparte acoperisului, fiind o alegere perfecta pentru casele cu arhitectura inspirata din zona mediteraneana.

Onduleurile formeaza un fel de jgheaburi pe acoperis, care asigura o scurgere optima a apei pluviale, chiar si in situatia unei inclinatii mai mici a acoperisului.

Tigla Metalica Metigla Teck

Profilul Teck recreeaza aspectul acoperisului traditional din sindrila, pe care il imbina cu toate caracteristicile unui acoperis metalic modern.

Estetic, usor si etans, acest tip de acoperis este ideal pentru constructiile din zonele rurale sau montane, contribuind la specificul rustic al zonei.