Tabla prefaltuita Metigla

Tabla prefaltuita Metigla ofera o solutie completa si 100% sigura, care se integreaza excelent in estetica oricarei constructii. Acest tip de acoperis scoate in evidenta valoarea artistica dar si arhitecturala a casei dvs, in timp ce confera o lunga durabilitate si in acelasi timp o etanseitate pe intreg sistem.

Tabla prefaltuita marca Metigla este potrivita atat pentru un acoperis plan, cat si pentru unul inclinat, fiind printre cele mai sigure sisteme de invelitoare, cu un montaj sigur si cu o greutate redusa, ideal pentru renovarii dar si pentru constructii noi.

MONTAJUL TABLEI PREFALTUITE METIGLA
La montajul tablei prefaltuite utilizam foarfece manuale sau electrice pentru taiat tabla, niciodata ,,flexul” sau a oricaror produs care supraincalzeste in zona de debitare. Spanul rezultat din activitatea de debitare sau perforare a il indepartam imediat, cu ajutorul unei perii speciale.
Va asiguram ca folia adeziva de protectie o indepartam la finalizarea montajului.

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Tabla prefaltuita Metigla Avantaje

Durabilitate
Protectie de zinc de minim 275 g/m², tabla prefaltuita de la Metigla are o durata de viata indelungata.

Etanseitate
Cele doua modele de tabla prefaltuita, Clic si Falt,inclusiv si cele FONO sunt proiectate sa se imbine perfect, pentru a asigura etanseitatea acoperisului.

Montaj eficient
Montajul tablei prefaltuite Metigla se executa intr-un timp scurt, iar intregul montaj realizandu-se prin clipsare sau dubla faltuire.

Greutate redusa
Datorita greutatii reduse, sistemul de acoperis din tabla prefaltuita poate fi montat pe o structura mai usoara, ceea ce reduce costurile pentru structura acoperisului tau.

Tabla prefaltuita Metigla Click

Estetic si usor de montat, acoperisul din tabla prefaltuita Clic confera acoperisurilor un design modern, care se adapteaza perfect atat stilului arhitectural de tip contemporan si a cladirilor de patrimoniu.

Imbinarea foilor de tabla prefaltuita Clic se face doar prin clipsare si  mai exact prin presarea foii superioare, peste cea inferioara, in zona de imbinare. Fixarea se realizeaza prin montajul de  suruburi cu cap plat in perforatiile special plasate pe marginea ascunsa a profilului, la o distanta de circa 30-35 cm, ceea ce o face sa fie foarte ancorata.

Panta obligatorie pentru orice tip de acoperis este de minim 8° pentru a se putea instala acest produs.

Tabla prefaltuita Metigla FALT

Sistemul de invelitor de tip tabla prefaltuita Falt se numara printre cele mai sigure sisteme de invelitoare existente, chiar si in cazul pantelor foarte mici ale acoperisului, beneficiind de o etanseitate foarte buna.

Panta minima la care poate fi utilizat acest tip de produs este 4°. Profilul standard al tablei prefaltuite Metigla Falt, este dotat cu doua micronervuri, cu rol in rigidizarea profilului si imbunatatirea aspectului estetic. La cerere, tabla se poate realiza si fara micronervuri. Imbinarea foilor de tabla prefaltuita Falt se face prin dubla faltuire a foilor de tabla, cu ajutorul unor echipamente speciale, care echipa noastra le detine, pentru a va oferii cel mai sigur montaj.

FONOIZOLARE 0%

Tabla prefaltuita Metigla CLICK FONO

Acoperisul din tabla prefaltuita Clic Fono este imbunatatit cu o membrana anticondens autoadeziva, cu proprietati fono-absorbante.
Membrana, aplicata pe partea interioara a profilului Clic Fono, beneficiaza de o rezistenta sporita la temperaturi extreme ale mediului ambiant, absoarbe si elimina condensul, format pe partea interioara a tablei si poate inlocui membrana anticondens.
Unul dintre principalele beneficii ale membranei este absorbtia sunetului, ceea ce rezulta in diminuarea substantiala a zgomotului produs de ploaie, pe suprafata acoperisului metalic.
Imbinarea foilor de tabla prefaltuita Clic Fono se realizeaza prin clipsare, iar panta minima la care poate fi utilizat acest tip de profil este 8°.

Tabla prefaltuita Metigla FALT FONO

Acoperisul din tabla prefaltuita Falt Fono este imbunatatit cu o membrana anticondens autoadeziva, cu proprietati fono-absorbante.
Membrana, aplicata pe partea interioara a profilului Falt Fono, beneficiaza de o rezistenta sporita la temperaturi extreme ale mediului ambiant, absoarbe si elimina condensul, format pe partea interioara a tablei si poate inlocui membrana anticondens.
Unul dintre principalele beneficii ale membranei este absorbtia sunetului, ceea ce rezulta in diminuarea substantiala a zgomotului produs de ploaie, pe suprafata acoperisului metalic.
Imbinarea foilor de tabla prefaltuita Falt se face prin dubla faltuire a foilor de tabla, iar panta minima la care poate fi utilizat acest tip de profil este 4°.