sageac metalic

Sageac Metalic

Produsul sageac metalic se potriveste oricarui tip de acoperis indiferent de culoarea sau inclinatia acestuia, sageacul protejeaza intreaga casa de vanturi puternice si de apa provenita din precipitatii.
Sageacul metalic are mai multe avantaje fata de sageacul de lemn deoarece nu necesita nici o intretinere si odata montat trebuie doar admirat.
Produsul nostru nu trebuie intretinut fata de  sageacul din lemn care trebuie tratat cu vopsea sau grund special odata la 3-4 ani.  astfel eliminati in totalitate grija pentru revopsire a sageacului, eliminand deranjul de a mai monta schele pentru aceasta operatiune.
Acest sageac va asigura o satisfactie pe termen lung, este non-toxic si nu exista riscul de a avea mucegai, ciuperci sau daunatori.
Sugestie: Sageacul nu trebuie sa fie in grija dvs. deoarece el trebuie doar privit si admirat nu si intretinut periodic.

Sageac Metalic Perforat

Societatea noastra va pune la dispozitie sageacul metalic intr-un paletar larg de culori:
  • Polyester Wood – Stejar auriu
  • Polyester Matt – Negru, Gri Inchis, Maro ciocolatiu
  • Polyester Standard – Negru, Gri inchis, Maro ciocolatiu, Alb
Sageacul metalic pot fi montat atat pe orizontal cat si pe vertical in functie de streasina dvs.
Garantia pentru acest produs de la producator este de 10 ani cu o durata de viata pana la 50 de ani.
Pe langa functia de protectie a acoperisului si de estetica are rolul de inchidere a sarpantei si invelitori casei.
Prin montarea sageacului metalic dvs. castigati si din punct de vedere termic deoarece intre capriori si sageac se formeaza un strat de aer, asigurand o ventilatie excelenta astfel eliminam si condensul ce va poate afecta structura de sustinere a acoperisului.
Recomandare: Capriori pot fi tratati impotriva daunatorilior si a mucegaiului la cererea dvs, este indicat ca tot lemnul sa fie tratat cu solutie ignifuga si fungigida chiar inaintea de montarea lui, deoarece lemnul nu este tratat de cand pleaca din padure pana ajunge in santierul dvs.
Lemnul este infestat cu oua si larve inca din padure.

Daca optati inca de la inceput sa montati tabla faltuita sau tigla metalica veti avea un discount din partea noastra la achizitionarea si montarea sageacului metalic.