tigla metalica coilprofil

Tigla Metalica Coilprofil

Tigla Metalica Coilprofil Metigla are un strat de protectie special care protejeaza impotriva coriziunii, este proiectata sa reziste la furtuni, zapada abundenta, incendii si cutremure. Durata de viata a acestui produs este de 50 de ani. Tigla Metalica Coilprofil din gama Metigla are o greutate de 5 kg pe metru patrat, fiind mult mai usoara decat tigla de beton, ceea ce permite un montaj mai rapid, astfel ca casa dvs va fi invelita in maxim 2-3 zile lucratoare in functie si de suprafata si panta casei dvs. Greutatea scazuta a acestei invelitori reduce costurile privind structura de rezistenta a acoperisului. Echipa noastra va ofera consultanta specializata pe baza unui plan al invelitorii furnizat de dvs, deoarece vom optimiza necesarul de materiale si accesorii, pentru a avea o reducere de pierdere a materialelor si a costurilor.
Societatea Noastra este acreditata de catre COILPROFIL si va garantam un parteneriat de incredere. Coilprofil fiind un producator de tigla metalica si tabla faltuita in Romania inca din anul 2001.
Va prezentam mai jos 2 produse din gama Metigla :

Tigla Metalica CLASS

Tigla Metalica CLASS – este un produs fabricat in Romania, in judetul Prahova. Produsul are o durabilitate medie de pana la 50 de ani greutate redusa si cu o gama variata de culori, are un decupaj al contului in partea inferioara ceea ce ii da un aspect uniform si fara suprapuneri vizibile. Panta minima pentru montajul acestui produs este de 15 grade iar lungimea modulului este de : 350 mm. Vopseaua de protectie este standard, din poliester, in straturi multiple, cu doua variante : lucios ( grosime 25µ )  mat ( grosime 35µ ).

Cere oferta pt Coilprofil CLASS

Tigla Metalica STAR

Tigla Metalica Star produsul fabricat in panouri mici de la producatorul Coilprofil se regaseste in varianta lucioasa si mata 25 µm respectiv 35 µm are o acoperire minima de zinc de 275 de grame pe mp. Are o inaltime a cutei de 27 mm ceea ce face ca acest produs sa fie unul rezistent mecanic. Tigla metalica Star nu necesita intretinere si este compatibil doar cu acoperisurile cu o panta minima de 15 grade, fiind in panouri mici se poate lucra cu el la inaltimi foarte mari, lungimea modulului poate fi 350 – 400 mm, astfel ca la 400 mm dvs reduceti si consumul de sipca.

Cere oferta pt Coilprofil STAR