Tabla Faltuita Coilprofil

Tabla Faltuita Coilprofil

Tabla Faltuita Coilprofil are rolul de a oferi o identitate casei tale iar din punct de vedere tehnic o siguranta sporita impotriva intemperiilor.

Acoperisul de la Coilprofil este o solutia perfecta pentru orice cladire , acesta se va integra armonis in orice cadru existent,avand un impact estetic foarte placut.

Tehnologia de ultima ora folosita de producator pentru produsul Tabla faltuita Coilprofil are la baza utilizarea unui otel special de calitate si o gama variata si diversificata de culori, astfel casa dvs. va fi scoasa in evidenta datorita esteticii deosebite a acoperisului ce se imbina perfect cu orice stil arhitectural.

Tabla faltuita Coilprofil reprezinta in acest moment una dintre cele mai sigure inveiltoari existente, chiar si pentru pante foarte mici de 4-5 grade, aceasta are o greutate redusa si avantajul unei etanseizari mult mai bune decat tigla metalica

Materia prima folosita la foile de tabla faltuita si prefaltuita este obtiunta prin profilarea otelului de tip DX51, DX52, DX53, S250, S280, FAX, PLX, cu un conținut de zinc de cel puțin 275 g/m2 , in conformitate cu norma EN-10346, care asigura o rezistenta sporita la coriziune,  acestea avand o durata de viata de cel putin 50 de ani.

Tabla prefaltuita CLICK

Tabla prefaltuita click  este prevazuta cu doua micronervuri, acestea pe de o parte rigidizează profilul, pe de alta parte confera un aspect vizual extraordinar. La cererea clientului se poate realiza și fara cele doua micronervuri.

AVANTAJE: Durabilitate – tabla prefaltuita click are o protecție minima de zinc 275 g/m2 care îi asigura o durata lunga de viata. Simplitatea montajului , datorită prinderii și fixarii prin clipsare. Greutate redusa:  un beneficiu cu efecte favorabile asupra costului structurii clădirii. Armonizarea estetică – gama de culori variată ofera posibilitatea alegerii culorii și texturii care se potrivește cel mai bine stilului arhitectural ales.

Fixarea tablei prefălțuite Click se face în perforațiile special facute pe marginea ascunsă a profilului. Se folosesc holșuruburile cu cap plat iar distanța la care se prind este de 30 / 35 cm.  Imbinarea foilor de tabla prefaltuita Click se face prin apasarea celei de-a doua foi, în zona de îmbinare, peste prima foaie, imbinarea are loc prin clipsare.

Tabla prefaltuita FALTZ

Tabla prefaltuita Faltz Modelul standard este realizat cu 2 micronervuri la fel ca si in cazul tablei prefaltuite click , acestea rigidizează profilul, si ii ofera un aspect vizual mult mai placut, recomandarea noastra pentru un acoperis mult mai rigid este sa pastrati cele 2 micronervuri.

Diferenta dintre Tabla Pefaltuita Click sau Tabla Prefaltuita Faltz nu este in aspectul ei atunci cand este montata pe casa dvs, ci diferenta este in modul de montaj. Tabla prefaltuita Click se monteaza prin clipsare, ceea ce inseamna  o montare rapida, pe cand Tabla prefaltuita Faltz se monteza prin dubla faltuire, ceea ce se transpune printr-o etansare ermetica.

Tabla prefaltuita Faltz – Fixarea tablei prefaltuite Faltz se face cu ajutorul clemelor fixe si mobile, cleme care se fixeaza in scandură cu holșuruburi cu cap plat, iar distanta este de aproximativ 300-400 mm. Imbinarea tablei prefaltuite Faltz se face cu o dubla faltuire a muchiilor de imbinare.