Tigla metalica Wetterbest Bucuresti

Tigla Metalica Wetterbest

Tigla metalica Wetterbest este un produs de calitate superioara, sustinuta de calitatea otelurilor folosite si sunt dezvoltate ca material pentru invelitori.
Au o durata de viata de peste 50 de ani, mai mare decat invelitorile traditionale sau tabla zincata, tigla metalica de la producatorul Wetterbest este compatibila cu orice tip de constructie indiferent daca este folosit pentru renovare sau constructii noi, de asemenea au au un comportament foarte ridicat la incercarile mecanice .
Profilurile tiglei metalice Wetterbest sunt concepute special, si ofera o siguranţă împotriva infiltraţiilor prin etanşeitatea sporita si este incombustibilă, folosirea acesteia ca şi material pentru realizarea învelitorilor, neinfluenţând clasa de rezistenţă la foc a acoperişurilor.

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Informare Tigla Metalica Wetterbest

Tigla metalica Wetterbest este realizată cu materie primă provenită de la producători de oţel zincat si prevopsit  precum Arcelor Mittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.
Produsele furnizorului nostru au o rezistenta marita si nu se vor desprinde de pe acoperis in caz de cutremur, sunt rezistente la intemperii,radiaţii ultraviolete,si coroziune ( datorita stratului de zinc si straturilor de vopsea).
Produsele din gama tigla metalica au o greutatea redusă, sub 5 kg/mp, rezultând un consum mai scăzut de lemn comparativ cu construcțiile cu învelitori de beton.
Sunt foarte uşor de întreţinut deoarece suprafaţa netedă nu reţine umezeala, praful sau alte impurităţi, acestea fiind îndepărtate foarte uşor de ploaie.
În acest fel, spre deosebire de alte tigle de beton, nu permit apariția muschilor si mucegaiului.
Firma noastra este acreditata de catre Wetterbest si va garantam un parteneriat de incredere, prin acordarea garantiei de manopera timp de 2 ani.
Va prezentam mai jos urmatoarele produse oferite si comercializate de catre noi in parteneriat cu producatorul Wetterbest:

Tigla Metalica Wetterbest Classic

Panouri de tigla metalica fabricate din oţel galvanizat la cald, protejat cu straturi de vopsea pe ambele feţe.
Profil optimizat pentru acoperirea eficientă a oricărui tip de clădire.
Ţigla metalică prezintă o greutate specifică redusă influenţând direct structura de rezistenţă a acoperişului şi clădirii.
Nu recomandăm utilizarea unor panouri de țiglă metalică mai lungi decât echivalentul a 10 pași, întrucât acestea se deformează ireversibil,
indiferent de modul de manipulare.

detalii-technice-wetterbest

Tigla Metalica Wetterbest Plus

Tigla metalica Wetterbest® Plus prezintă un aspect robust combinat cu o formă extrem de elegantă. Înălţimea de 30mm, cea mai înaltă de pe piață,
a treptei dintre module, îi conferă rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite.
Din punct de vedere structural, profilul este simetric faţă de axa longitudinală, astfel încât, panourile Wetterbest® Plus pot fi montate în zig zag,
 montajul devenind uşor şi rapid. Producem și profilul Wetterbest Plus cu înălțimea treptei de 25.

Tigla Metalica Wetterbest Gladiator

Tigla metalica Wetterbest® Gladiator aduce în prim-plan profilul roman cu simetrie față de axa longitudinală.
În conceptul profilului de tigla metalica Wetterbest® Gladiator regăsim robustețea mecanică a sistemelor de învelitori Wetterbest
și eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene.
Profilul Wetterbest® Gladiator oferă posibilitatea montajului indiferent de poziție, una sub/deasupra celeilalte,
atât modululdin stânga, cât și cel din dreapta). Pierderile de material sunt cu atât mai mici procentual comparativ cu
ţigla metalică clasică, cu cât acoperişul este mai complicat.

detalii-technice-wetterbest-gladiator

Tigla Metalica Wetterbest Cardinal

Wetterbest® Cardinal este cel mai nou profil de țiglă metalică din portofoliul Wetterbest. Prevăzut cu doua canale capilare pronunțate pentru o etanșare mai bună, noul profil Cardinal se remarcă prin linii ample ce amintesc de forma țiglelor ceramice, avand muchii pronunțate ce il diferențiază de restul profilelor de țiglă existente.

Domeniul de utilizare:

Profilul de tiglă Cardinal este soluția Wetterbest pentru acoperișuri, de la simplu la complex. Acesta vine să confere acoperișului dumneavoastră o notă unică și elegantă și să completeze aspectul locuinței.

Tigla Metalica Wetterbest Colosseum

Geometria panourilor de ţiglă Wetterbest® Colosseum este zveltă şi amplă, caracteristici ce contribuie la creşterea rezistenței profilului, asigurand in același timp o capacitate rapidă de evacuare a apei la nivelul acoperișului și de degajare a masei de zăpadă.

Comparativ cu panourile clasice de ţiglă metalică, Wetterbest® Colosseum are bază decupată pe contur, proprietate care facilitează obţinerea unei suprapuneri minime, fără pierderi de material.

Mai mult, profilul Colosseum aduce un plus de rezistenţă la încercările mecanice la care, de-a lungul perioadei de exploatare, sistemul de învelitoare va fi supus.