Tigla Metalica Ruukki

Tigla Metalica Ruukki este un produs premium cu o garantie intre 10 si 50 de ani,  este realizat din tabla de otel cu un strat de protectie superior. Producatorul Finlandez de tigla metalica dar si de tabla faltuita va pune la dispozitie 4 modele de tigla metalica, mai exact ADAMANTE ARMORIUM FINNERAMONTERREY, FRIGGE si HYYGGE .

*Aceste modele de produse fac parte doar din categoria Tigla Metalica Ruukki.

Aceste modele din categoria TIGLA METALICA  RUUKKI au o varietate de culori, intrucat sa se potriveasca oricuarui proiect. Societatea Noastra este acreditata de catre RUUKKI si va garantam un parteneriat de incredere.

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Tigla Metalica Ruukki HYYGGE

Ruukki® Hyygge este un acoperis inovator care asociaza perfect tendintele arhitecturale moderne cu simplitatea si eleganta formei sale.

Este disponibil in doua variante – cu si fara ranforsari – permitand personalizarea acoperisului in trei moduri diferite. Accesoriile metalice si de siguranta pe acoperis sunt special proiectate pentru profilele metalice plane Ruukki ® Hyygge, garantand o imbinare perfecta, un aspect estetic deosebit, functionalitate si durabilitate maxima. Sistemul de jgheaburi si burlane Ruukki completeaza functionalitatea acoperisului, asigurand drenajul eficient al apei pluviale de pe invelitoare.

Tigla Metalica RUUKKI FRIGGE

Ruukki® Frigge este o invelitoare metalica inovatore, cu aspect elegant si modern, foarte apreciat indeosebi de catre arhitecti pentru designul minimalist si forma interesanta a profilului, ce pune in valoare estetica si arhitectura cladirilor rezidentiale.

Prezinta un excelent raport calitate-pret, fiind disponibil atat cu protectie Poliester/Poliester Mat Rugos, clasa de calitate Ruukki 30/Ruukki 30 Mat (cu 30 ani garantie tehnica si 15 ani garantie estetica), cat si varianta premium, cu strat de protectie GreenCoat Crown BT sau GreenCoat Pural BT Mat, in clasele de calitate Ruukki 40 si Ruukki 50 Plus.

Tigla Metalica Ruukki Adamante

Tigla Metalica Ruukki Adamante este cea mai potrivita alegere atunci cand iti doresti un acoperis premium de calitate. Acesta oferindu-va pe langa un design elegand si indraznet , avantajele unui material modern si rezistent , cu o greutate redusa  si posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de culori.

De asemenea pe lista beneficiilor am putea adauga o instalare rapida fara pierderi de materiale, cu o rezistenta mai mare in timp.

Tigla Metalica Ruukki Adamante este disponibila varianta mata sau lucioasa, in Clasele de Calitate:
Ruukki 50 Plus – cu garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani
Ruukki 40 – cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani
Ruukki 30 – cu garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani

Tigla Metalica Ruukki Armorium

Tigla Metalica Ruukki Armorium este un model nou de acoperis destinat pentru case, vile cu suprafete mai mari dar si pentru hoteluri si pensiuni.Are o inaltime a profilului de 80 mm care ii asigura acoperisului dvs o prestanta si un design special, astfel punand o valoare arhitecturala a cladiri.

Armorium este destinat pentru constructi noi dar se adapteaza si pentru renovari, dar cel mai mult se adreseaza clientilor care intotdeauna isi doresc sa aibe un acoperis premium de top pentru caminul sau afacerea lor.

Tigla Metalica Ruukki Armorium este disponibil in varianta mata sau lucioasa, in Clasele de Calitate:
– Ruukki 50 Plus – cu garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani
– Ruukki 40 – cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani

Tigla Metalica Ruukki Finnera

Tigla Metalica Ruukki Finnera cu siguranta cel mai inteligent acoperis pe care l-ai vazut vreodata. Are un design nou si inovator care imbina utilul cu placutul, si il defineste ca un model de acoperis Practic si elegant cu o durabilitate pe termen lung.

Ruukki Finnera are un contur revolutionar, profilul este indoit catre interior si finisat pe latura inferioara. Asta il defineste ca un profil trainic cu o rezistenta marita la intemperii, cu un aspect estetic de neegalat.

Este un profil modular, cu dimensiuni mici fata de alte modele de invelitori, astfel se poate monta si la inaltimi mult mai inalte decat cele normale.

Se gaseste in varianta mata sau lucioasa, si are o garantie tehnica de 40 de ani cu o garantie estetica de 15 ani, facand parte din clasa de calitate ruukki 40.

Tigla Metalica Ruukki Monterrey

Tigla Metalica Ruukki Monterrey cel mai popular acoperis gasit pe teritoriul Romaniei, il gasim pe cladiri noi cat si pe cladiri renovate,isi gaseste locul in cele mai diverse peisaje si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural.

Prin forma mai putin inalta a profilului sau, produsul Ruukki Monterrey transmite senzatia unui acoperis stabil. Pe drept cuvant, cel mai popular model din portofoliul producatorului.

Gasim acest produs in varianta mata sau lucioasa:
Ruukki 50 Plus – garantie tehnica 50 ani / garantie estetica 20 ani
Ruukki 40 – garantie tehnica 40 ani / garantie estetica 15 ani
Ruukki 30 – garantie tehnica 30 ani / garantie estetica 10 ani

In gama Monterrey gasim si varianta Ruukki 15, cu garantie de 15 ani pentru performantele tehnice, si 10 ani pentru cele estetice.