Tabla prefaltuita Novatik

Tabla prefaltuita Novatik este considerata a fi tipul de invelitoare cel mai apropiat de traditionalele acoperisuri faltuite. De aceea tabla prefaltuita Novatik Click este o solutie potrivita atat pentru renovari si restaurari, dar si pentru arhitecturi super moderne.

Forma, dimensiunile si faltul prefabricat asigura costuri reduse fara sa compromita performantele tehnice necesare unei invelitori de calitate.

Tabla prefaltuita Novatik Click este tot din otel cu acoperire Colofer® (finisaj mat rugos, 35 microni) – marca inregistrata a Voest Alpine – si are grosimea de 0,5 mm și acoperirea de ZnMg de 120 g/mp.Novatik ofera un program complet de accesorii pentru acoperis. Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta acoperisului si completeaza aspectul estetic al acestuia.

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Tabla prefaltuita Novatik CLICK / S

 • Tablă prefălțuită Novatik METAL CLICK:
  – prindere prin șuruburi.
 • Tablă prefălțuită Novatik METAL CLICK S:
  – prindere prin cleme de inox, sistem cu un comportament îmbunătățit la dilatarea panourilor de tablă.
 • AVANTAJE

  • – Aspect plat ireproșabil;
  • – Rezistență deosebită la coroziune;
  • – Sistem de fixare atât în șuruburi, cât și prin cleme de inox;
  • – Sistemul este recomandat pentru pante de minim 8°;
  • – Ușor de instalat;
 • Forma, dimensiunile și falțul prefabricat asigură costuri reduse fără să compromită performanțele tehnice necesare unei învelitori de calitate.

Tabla prefaltuita Novatik Click Silent

Novatik METAL CLICK SILENT reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru îmbunătățirea acusticii construcțiilor. Tabla prefălțuită Novatik METAL CLICK SILENT este îmbunătățita din punct de vedere al izolației fonice cu o membrană absorbantă autoadezivă proiectată pentru construcțiile metalice.

Aceasta reduce zgomotul de ploaie și oferă o absorbție maximă a sunetului de bandă largă dintr-o incintă. Membrana de pe Novatik METAL CLICK SILENT funcționează ca un strat de izolație pentru zgomotul produs de ploaie.

Novatik METAL CLICK SILENT este o soluție de durată pentru acoperișul metalic. Rezistă la îmbătrânire și nu necesită mentenanță specială.

AVANTAJE NOVATIK CLICK SILENT

 • – Acoperișurile metalice neizolate sunt de obicei expuse la mari diferențe de temperatură între exteriorul și interiorul incintei, ceea ce determină apariția condensului. În acest caz, membrana de izolaţie fonică servește și ca mediu absorbant care previne picurarea apei ce apare ca o consecință a procesului de condensare.
 • – Membrana nu conține niciun fel de aditivi chimici. De aceea acesta nu emite niciun fel de substanțe nocive și oferă completă siguranță de utilizare în majoritatea mediilor.
 • – În comparație cu alte alternative, Novatik METAL CLICK SILENT reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru îmbunătățirea acusticii construcțiilor.
 • – Membrana de izolare fonică rezistă la bacterii și este ușor de întreținut.
FONOIZOLARE 0%

ACCESORII TABLA PREFALTUITA NOVATIK

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.