Tabla faltuita Wetterbest

Tabla faltuita wetterbest reprezintă o soluție modernă dar si economica, cat si o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale. Tabla fălțuită poate fi alesă pentru a acoperi atât case obișnuite, cât și pentru clădirile noi sau moderne. Flexibilitatea învelitorii metalice fălțuite permite învelirea clădirilor atipice. De asemenea, clădirile de birouri sau centrele comerciale pot fi acoperite cu învelitoarea metalică fălțuită, fără a afecta în vreun fel aspectul clădirii.

Lungimile panourilor le realizam la cerere, fiind permise lungimi de pana la 6 metri pentru modelul wetterbest click , respectiv 15 metri pentru modelul falt.

Pentru tabla faltuita wetterbest lungimile de apă cu dimensiuni mai mari de 6 metri  indiferent de produs, panourile se vor fălțuii în șantier, cu produsul special după consultarea prealabilă a technicianului nostru.

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Tabla faltuita Wetterbest Click

Tabla faltuita wetterbest cu modelul click este confectionat din oțel zincat şi acoperite cu vopsea cu finisaj lucios sau mat, panourile Click se pot instala pe pante de min 8°, pe majoritatea formelor de acoperiş.

Sugerând trăinicie şi eleganță, panourile Wetterbest® Click amintesc de acoperişurile cu linii clasice, indiferent de tipul de proiect: casă de familie, casă de vacanţă, clădiri publice, clădiri cu utilitate comercială şi industrială, lucrări de renovare etc.

Beneficii Wetterbest Click

Wetterbest acoperisMontaj extrem de facil
Wetterbest acoperisTrainic cu o durata de viata de minim 50 de ani

Tabla faltuita Wetterbest Faltz

Produsele efectuate din panouri Wetterbest® Faltz sunt elegante şi adaptabile oricărui tip de arhitectură inclusiv cele istorice, obţinându-se un rezultat perfect.

Panourile pentru învelitori plane Wetterbest® Faltz constituie cea mai sigură soluţie pentru acoperirea proiectelor rezidenţiale, comerciale, industriale etc, atat in zona de acoperiş, cat şi in cea de faţade.

Prin dublă fălţuire, învelitorile din panouri Wetterbest® Faltz conferă acoperişurilor siguranţă sporită la infiltraţii şi o durată de viaţă foarte mare. Se pot monta pe pante mici începând de la 3,5° şi continuând până la placări verticale.

Beneficii Wetterbest Faltz

Wetterbest acoperisSiguranță sporită la infiltrații
Wetterbest acoperisDurată de viață foarte mare

SIGURANTA IMPOTRIVA APEI INFILTRATE 0%

Siguranta Wetterbest Falt

Panourile Wetterbest® Faltz sunt panouri fălţuite tradiţional, configurate pe şantier din minirulouri din tablă plană pentru fălţuit realizate din oțel de tipul DX 52 sau DX53. Acesta este un oțel extrem de maleabil, cu grad mare de prelucrabilitate si cu posibilități de contractare, respectiv dilatare sub acțiunea temperaturii mediului extern. Oțelul de tipul DX52 sau DX53 are o acoperire mare cu strat de protecție din ZN – 275 g/mp și este vopsit pe ambele părți pentru o siguranta impotriva ruginirii pe toata durata de viata.

NEOMAT 30 – MAT

  • 30 de ani garanție la coroziune și 30 garanție la culoare
  • Aspect mat pronunțat ce conferă acoperișuui strălucire și o notă distinctă
  • Rezistență bună la zgâriere, reducând riscul deterioriorării la manipulare și montaj
  • Comportament excelent pe o perioadă lungă de timp
  • Performanțe superioare în ceea ce privește rezistența UV (RUV4 și coroziune (RC5))