TABLA FALTUITA RUUKKI

Tabla Faltuita Ruukki

Tabla Faltuita Ruukki este un produs din categoria Invelitori Metalice al producatorului Finlandez de la care puteti obtine o garantie de pana la 50 de ani.

Aceste produse de tabla faltuita si mai exact modelul CLASSIC si CLASSIC EMBOSAT se incadreaza perfect  in orice stil arhitectural.

Produsele din gama RUUKKI au o varietate de culori, intrucat sa se potriveasca cerintelor dvs!

Societatea noastra va pune la dispozitie tabla faltuita ruukki, optiunea perfecta pentru casa dvs, indiferent daca aceasta este pentru o constructie in renovare sau una noua, cu aspect traditional sau modern.

 

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Tabla Faltuita Ruukki Classic

Tabla faltuita Ruukki Classic ne  aminteste de tabla plana traditionala folosita cu multi ani in urma dar care isi pastreaza in acelasi timp aspectul elegant si modern. Acest produs se incadreaza intr-o varietate de stiluri arhitecturale si este recomandat pentru acoperisurile cu panta mica, si ii da posibilitatea de a fi montat pe orice cladire chiar si in combinatie cu fatadele din acesta gama.

Ruukki Classic se distinge prin liniile curate, si elegante si prezinta un mod constructiv inteligent ce faciliteaza montajul, nemaifiind necesare suruburi pentru prinderea tablei. Se intretine usor si isi pastreaza in timp aspectul si culoarea, indiferent de actiunea factorilor de mediu si a radiatiilor.

Tabla Faltuita Ruukki Classic se regaseste in urmatoarele  clasele de Calitate:
– Ruukki 50 Plus :  garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani.
– Ruukki 40 : garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani.
– Ruukki 30 : garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani.

Tabla Faltuita Classic Embosat

Tabla faltuita classic EMBOSAT  in materie de invelitori pentru acoperisuri, a fost reinventat pentru cei care nu accepta absolut niciun compromis. Durabilitatea si calitatea este una la superlativ, fiind dublate de un aspect cu eleganta absoluta.

La acest produs de tabla plana, stratul de pasla de pe interiorul produsului imbunatateste  gradul de izolare fonica al acoperisului. Suprafata embosata a modelului Ruukki Classic ii ofera acoperisului planeitate, izolatie fonica superioara si o mai buna rezistenta peste ani.

Acoperisul Rukki Classic Embosat are clasa de calitate Ruukki 50 Plus, cu o  garantie de 50 ani pentru performantele tehnice si 20 ani  pentru cele estetice.

NOU! GARANTIE ESTETICA EXTINSA 25 ANI

Extindem la 25 ani garantia estetica pentru profilele de invelitori Ruukki in Clasa de Calitate Ruukki 50 Plus, cu protectie GreenCoat Pural BT Mat!

GreenCoat-logo-w276GreenCoat® este un brand al SSAB pentru straturile de protectie ale otelurilor utilizate in industria constructiilor comerciale si rezidentiale.
Protectia GreenCoat Pural BT Mat asociata invelitorilor Ruukki in Clasa de Calitate Ruukki 50 Plus are la baza tehnologia Bio-based (BT), patentata SSAB, prin care o parte importanta a materialului traditional pe baza de produse fosile este inlocuit cu componente BIO (ulei suedez de rapita) – pentru un mediu mai curat, mai sanatos.