Tabla faltuita NedZink

NedZink produce de 125 de ani produse din zinc de înaltă calitate pentru aplicații din sectorul construcțiilor. Produsele semifinite din titan-zinc și elementele de construcție asociate sunt comercializate sub marca NedZink NATURAL, NedZink NOVA, NedZink NOIR sau NedZink NUANCE, și au o reputație excelentă pe piața mondială. Materialul de bază, NedZink NATURAL, este un titan-zinc cu o suprafață netedă destinat acoperișurilor, placărilor de fațadă sau sistemelor de drenaj pluvial.

NedZink NATURAL este un material de construcție durabil, estetic, care nu necesită întreținere și care devine din ce în ce mai atractiv de-a lungul anilor sub influența condițiilor meteorologice. Un strat de patină naturală se formează pe suprafața materialului. Acest aspect face din NedZink NATURAL un material ce poate fi utilizat în aplicații unde cerințele sunt: calitate, eficiență de costuri și un aspect natural plin de viață.

SUNA ACUM PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA : 0724 318 885 | MONTATOR AUTORIZAT

Avantaje tabla faltuita NedZink

NedZink produce titan-zinc conform EN 988, un aliaj bazat pe zinc purificat electrolitic cu o puritate de minim 99.995 % Zn (Z1 conform EN 1179) cu mici adaosuri de cupru, titaniu și aluminiu.
Avantajele titan-zincului:

  • Durata de viață de 80-100 de ani
  • Rezistent la coroziune
  • Proprietăți de autovindecare
  • Nu necesită mentenanță
  • Se poate modela pe orice formă
  • Foarte ușor de prelucrat
  • Excelent pentru cositorire
  • Material rezistent la foc
  • Material 100% reciclabil și ecologic

Tabla Faltuita NedZink Natural

NedZink NATURAL este un material estetic și durabil care dezvoltă de-a lungul timpului un farmec aparte printr-o patinare progresivă pe acoperișuri și fațade.

Patina provine din apariția unei baze de carbonat de zinc care formează un strat de oxid ce acționează ca o protecție naturală a materialului.

Patinarea completă a suprafeței poate apărea după 1-4 ani. Acest proces apare sub influența condițiilor meteorologice.

Tabla Faltuita NedZink Nova

NedZink NOVA este un titan-zinc pre-patinat cu o subtilă textură periată mată, de nuanță gri-mediu natural. Suprafața uniformă de gri mat al NedZink NOVA este obținută prin aplicarea unor tratamente chimice ale suprafeței, imediat după procesul de laminare.

Nu sunt aplicate straturi de lac sau vopsea. Este astfel simulată structura și compoziția stratului de patină ce apare în mod natural sub influența condițiilor atmosferice, iar proprietățile naturale ale titan-zinc-ului sunt păstrate în întregime.

Tabla Faltuita NedZink Noir

NedZink NOIR este un titan-zinc ce suferă un proces de patinare și are o culoare de negru antracit.

Suprafața uniformă închisă a NedZink NOIR este obținută prin tratarea chimică a suprafeței după procesul de laminare.

Nu sunt aplicate lacuri sau vopsele. Proprietățile tehnice ale materialului se păstrează. Pe suprafață este aplicat un lac de protecție temporar pentru a proteja suprafața împotriva amprentelor.

Tabla Faltuita NedZink Nuance

NedZink NUANCE este un titan-zinc pre-patinat căruia i se aplică pigmenți de culoare roșie, verde sau albastră.

NUANCE este destinat aplicațiilor arhitecturale de înaltă calitate, la acoperișuri, fațade sau elemente de design interior.

Avantajele materialului de bază și caracteristicile tehnice sunt păstrate în totalitate.

Tabla Faltuita NedZink Pro-TEC

NedZink NATURAL, NOVA sau NOIR Pro-Tec sunt variantele de titan-zinc natural și pre-patinat cu un lac de protecție pe partea inferioară, destinate aplicării pe acoperișuri reci sau calde.

Acest lac protejează zincul împotriva vaporilor de apă sau a altor substanțe. Proprietățile materialului sunt păstrate în totalitate.